Overtager han nu “Wetten, dass …?”?

Foto: ZDF / Sascha Baumann – Giovanni Zarrella, Helene Fischer, Thomas Gottschalk, Michelle Hunziker

Giovanni Zarrella (43) ser ud til at være en reel garanti for succes for ZDF. Den anden udgave af hans “Giovanni Zarrella Show” tiltrak næsten 5 millioner seere. Og de er fulde af ros til ham …

Zarrella er meget rost i sociale netværk, herunder følelser af nostalgi: “Kære ZDF, med ham lavede I jer en genistreg”. Seerne følte, at de var tilbage i deres barndom, da der var store schlagershows og et show for hele familien lørdag aften. Sådan nostalgi kan kun udløse det næste store familieshow: “Wetten dass…?” og Zarrellas succes giver allerede næring til rygter om, at han måske bliver Gottschalks efterfølger …

Overlader Thomas Gottschalk sin tv-baby til Zarrella?

For nylig fejrede Thomas Gottschalk sit store comeback og en gigantisk succes med “Wetten, dass …?”. Nu tænker ZDF endda på regulere efterfølgere igen.

Men, Gottschalk vil ikke kunne være showmasteren for evigt, han er nu også 71 år. Publikums stemmer blev derefter delt i to; den høje blondine slap ikke altid af sted med det.

Zarrellas chancer for at overtage det eftertragtede ZDF-flagskib er virkelig ikke dårlige. I Giovannis og Thomas gav hånd, så på hinanden som to fortrolige. Er der underskrevet en hemmelig kontrakt mellem Thomas og Giovanni?

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse