Laura Wilde er Covid-19 positiv!

Foto: Franz Leibinger

Efter en optræden i Schweiz klagede Laura Wilde sig pludselig over svær smerter i halsen. Da ondt i halsen er et af de vigtigste symptomer på coronavirus, blev hun testet! Resultatet slog Laura af sporet: Hun er Covid-19 positiv! Nu er hun i karantæne. Heldigvis kun med milde symptomer …

Laura Wilde offentliggjorde sin positive corona-test på sociale netværk i lørdags. Hun åbnede sit Instagram-indlæg med ordene, at det var blevet stille for hende de sidste par dage.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Laura Wilde Official (@laura_wilde_official) den

Det har været så stille her de sidste par dage? Lige – det gik haywire med mig. Jeg spekulerede længe på, om jeg ville dele dette med offentligheden – men i dag blev beslutningen taget.

Jeg vil henlede din opmærksomhed og fortælle dig – pas på dig selv, lyt til din mavefornemmelse og vær opmærksom på foranstaltninger, der i øjeblikket er så vigtige! Fejr og vær i godt humør – men med moderation, afstand og respekt for hinanden🙏

Så meget som jeg nød at være på scenen igen i sidste weekend og være på turné, indså jeg igen, at vi kun kan overvinde denne gang sammen.

Desværre oplevede jeg under mit ophold i Schweiz nogle øjeblikke, der slet ikke var egnede til “Corona”, og som gjorde mig dybt trist og vred – Især siden denne uge efter min returflyvning fik jeg desværre en ikke så flot schweizisk souvenir: Mit positive testresultat. Indtil videre har jeg klaret mig godt, og jeg har haft eller kun haft milde symptomer.😊

Kærlige hilsner fra karantæne😘

Hendes besked bag indlægget:

“Vi kan have det sjovt med omhu, måling, med afstand og respekt for hinanden” -Hun appellerer til sine fans om, at Corona ikke er en god souvenir, at selv de milde symptomer  skal tages alvorligt.

Laura var i Schweiz i nøjagtigt tre dage, inklusive en optræden! Men hun havde en dårlig fornemmelse under hele opholdet. I et interview med “hr4” sagde hun, at hun var nødt til at retfærdiggøre sig selv på stedet, hvis hun havde taget sig af sin egen sikkerhed og krævet mere afstand.

Brug af masker blev også afslået af folket i Schweiz. Hun siger: ”Jeg fandt det meget trist, at jeg oplevede noget lignende på stedet. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis noget bryder ud her, “husker hun sine tanker fra sidste weekend.

Og det kom som det måtte komme.

Laura Wilde har Corona!

Da Laura var hjemme, blev hendes dårlige mavefornemmelse bekræftet. Hun bemærker forkølelsessymptomer og beslutter at tage en Covid-19-test.

Denne er positivt. Nu er hun i karantæne, men heldigvis har hun det godt indtil videre! Vi ønsker: “Bliv frisk snart efter Heppenheim, kære Laura!”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse