“Die Giovanni Zarrella Show”: ZDF afslører grimt jubilæumstyveri

Fans kan næsten ikke vente: “The Giovanni Zarrella Show” bliver endelig sendt igen den 4. maj 2024 . “Tre timers fest” lover ZDF, og det er ikke alt: Schlagerfans kan se frem til en aften med store jubilæer. En showannoncering, der kan få det opmærksomme publikum og Florian Silbereisen til at undre sig.

Fest og schlagerjubilæer? En kombination, der måske lyder bekendt for schlagerfans. For det er netop dette tv-koncept, som schlagerstjernen Florian Silbereisen har realiseret i sine tv-shows i årevis. For blot et par uger siden fejrede han selv sit store tv-show-jubilæum. Før det dedikerede han sig til sine kolleger og fejrede deres runde fødselsdage og scenedage i sine shows.

“The Giovanni Zarrella Show”: Overraskende jubilæumstyveri

Et koncept, som “Die Giovanni Zarrella Show” nu kopierer. For til den kommende tv-udsendelse i begyndelsen af maj har ZDF i en pressemeddelelse annonceret flere jubilæer, som værten Giovanni Zarrella vil kunne præsentere i sit format. “Giovanni vil også fejre en række særlige fødselsdage og jubilæer med sine gæster denne aften,” står der i pressemeddelelsen. Sammen med sangeren Semino Rossi vil han fejre sit 20-års jubilæum, og “Claudia Jung vil også fejre en særlig milepælsfødselsdag sammen med Giovanni”.

“Die Giovanni Zarrella Show”: Endnu en parallel til Florian Silbereisens shows

Giovanni Zarrella synger også et medley af Udo Jürgens-klassikere sammen med Pepe Lienhard-orkestret, afslører ZDF. For den afdøde schlagerstjerne ville også have haft et jubilæum i år, nemlig sin 90-års fødselsdag. Et jubilæum, som Florian Silbereisen helt sikkert vil blive irriteret over. “Die Giovanni Zarrella Show” havde allerede i begyndelsen nogle paralleller til Florians tv-programmer, men at schlagerjubilæerne nu også bliver præsenteret i tv-showet, vil sandsynligvis irritere entertaineren og hans fans.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse