Helene Fischer 2020: Her kan du snart se Helene live!

Vi har ikke hørt fra Helene Fischer i lang tid. Siden hendes juleshow på ZDF har der været stille om superstjernen i det tyske schlagerlandskab.

Naturligvis bragte denne time-out også rygter om en mulig graviditet hos Helene Fischer, hvilket jo ikke er sandt. I april kan vi endelig se Helene live igen, for her i 2020 vender hun tilbage til den store scene med to koncerter.

Helene Fischer er en stjernerne i tysk musik, der efter en vellykket plade og utallige koncerter fortjener en pause, men selvfølgelig kommer en sangerinde i hendes format ikke til at få rigtig ro.

Helene Fischer Show er planlagt, og i 2020 kan vi igen se frem til endnu en juleudgave på ZDF. Ellers ser det ikke ud, som om vi snart kan forvente en ny CD. Med held kan vi håbe på nye sange af Helene Fischer i 2021.

Det er desto mere glædeligt, at Florian Silbereisens eks-kæreste igen vil bevise hendes store showegenskaber med to koncerter i april. Frem for alt kan fans i Østrig og Schweiz se frem til Helene Fischer live og kan derefter kombinere dette med en ferie i sneen.

Følgende datoer er på tidsplanen:

04.04.2020 Bad Hofgastein (Østrig) – Sound & Snow vinterfinale – Billetter
04/05/2020 (Kleine Scheidegg) – Ski Closing, 23. Snowpen Air

Vi er spændte for at se, om vi kan se frem til yderligere koncerter fra Helene Fischer 2020.

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse