»Giovanni Zarrella Show«: Overraskende gæst skaber shitstorm

I lørdags, den 4. maj, rullede en ny udgave af »Giovanni Zarrella Show« over skærmen. Med store stjerner som Matthias Reim, Michelle og Howard Carpendale lovede aftenen som altid at blive et stort spektakel.

Men desværre var der især én optræden, der skabte problemer til sidst. Jan Böhmermann (43) dukkede pludselig op på scenen – og det var ikke alle i publikum, der kunne lide det. Fans luftede deres frustration på nettet.

Giovanni Zarrella, Jan Böhmermann – Foto: ZDF – Sascha Baumann

»Jeg skammer mig over mig selv«

Mod slutningen af »Giovanni Zarrella Show« dukkede Jan Böhmermann pludselig op på scenen som overraskelsesgæst sammen med Giovanni Zarrella – i et lysegrønt outfit, som han selv døbte »Pistachio Tartufo«.

Sammen med værten optrådte han med »Kiss« af Prince (†57) og skabte noget af en shitstorm. »Böhmermann har ødelagt hele programmet«, skrev en bruger på X. En anden understregede: »Jeg skammer mig over mig selv.« Og en anden buldrer: »Utroligt […] publikum er heller ikke særlig begejstrede.«

Men der var også positive kommentarer til den usædvanlige optræden. I et X-indlæg jokede en bruger endda med hensyn til det kommende Eurovision Song Contest: »Tysk ESC-act står.«

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse