»Heimspiel« af Andrea Berg overraskelse med denne support!

Andrea Bergs 17. hjemmekoncert er lige om hjørnet! Og denne koncert er ikke bare en koncert. Den er kult! Den er legendarisk! Og det er et MUST for alle schlagerfans. Andrea inviterer sine fans til Aspach en gang om året for at fejre det med dem i sit hjem. Liv, kærlighed og musik! Det bliver en koncertweekend med superlativer. Men Andrea kommer ikke alene … i år har hun et særligt support-act med sig i WIRmachenDRUCK Arena i Aspach. Følelsen, atmosfæren og kulissen er unik. Dette års festligheder finder sted den 19. og 20. juli, og der er nu kun få billetter tilbage.

Stor ære for support-act

Alle, der får lov til at optræde som support, kan være glade, for denne begivenhed er en milepæl for schlagerartister. I år kommer Rebel Tell, SUNRISE, Carmen Lehmann og – surprise surprise – Saskia Leppin. Saskia var allerede support på Roland Kaisers »Alles-ok«-turné sidste år, og nu Andrea Berg. Den personlige kontakt til Andreas mand Ulrich Ferber og hans managementbureau var adgangsbilletten – for Saskias mand er også i sportsbranchen – som træner for TSG Hoffenheim.

“Jeg er meget glad for, at jeg har mulighed for at dele scenen med så stor en kunstner igen i år og for at synge foran så mange mennesker. At optræde foran så stort et publikum er altid en meget speciel følelse, som jeg virkelig ser frem til,« siger Saskia til Schlager.de.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Saskia Leppin (@saskialeppin)

Erfaring med de store

Saskia er sikker på, at hun vil bruge den erfaring, hun har fået på open airs med Roland Kaiser, til Andrea Berg: »Det er simpelthen utroligt. For mig som kunstner er det ikke en selvfølge, at en så stor kunstner tager mig med på sin store open air-turné. Det var en stor oplevelse. Roland er en vidunderlig person: sjov, jordnær, ærlig og altid klar til at grine. Jeg har stor respekt for sådan en karriere.” Man kan se, at Saskia er taknemmelig og nede på jorden, selv om hun deler scene med så store stjerner. Det har hun allerede bevist under hans besøg på redaktionen:

Hun rocker i øjeblikket schlagerhitlisterne med sin sang »Die Liebe meines Lebens«. Vi kan snart se hende i »Immer wieder sonntags« og ønsker hende held og lykke i Andrea Bergs »Heimspiel«.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x