Jana-Ina afslører – han gør det stadig i dag

Sangeren og studieværten Giovanni Zarrella og hans kone Jana Ina har været i offentlighedens søgelys som et par i årevis. I april 2024 fejrer de deres 20-års bryllupsdag uden skandaler eller pinlige rosenkrige. I stedet har de et mønsterægteskab og beviser det: Kærlighed kan vare ved, selv i rampelyset.

Jana Ina Zarrella afslører deres ægteskabshemmelighed

Deres kærlighedshemmelighed? Jordnærhed og påskønnelse, som Jana Ina for nylig afslørede i et interview med “Bunte”: “Giovanni er min personlige lotterigevinst. Han er simpelthen et utroligt godt menneske – og en rollemodel for vores børn. Han har disciplin, ambitioner og de rigtige værdier,” siger modellen begejstret om schlagerstjernen. Uanset hvad der sker, sætter Giovanni Zarrella altid sin familie først. Først derefter kommer hans karriere.

Giovanni Zarrella: Jana Ina bakker ham op

Men det er ikke kun Jana Ina, Giovanni Zarrella er også begejstret for sin kone i offentligheden. Efter gennembruddet med pop-bandet “Bro’Sis” udeblev den langsigtede succes. Det var ikke en nem fase for parret. Jana Ina blev med succes booket som model og studievært på det tidspunkt, og sangeren faldt ned i et følelsesmæssigt hul. Når den 46-årige i dag mindes dette lavpunkt, siger han stolt: “Jana Ina befriede mig fra min livskrise.” En virkelig undtagelse i disse tider. Men de ved det: Deres op- og nedture sammen har svejset parret endnu tættere sammen. Sammen er de et hit på den røde løber og klarer også deres normale hverdag med to børn på en afslappet måde.

For Jana Ina er Giovanni Zarrella en perfekt gentleman.

Men de tager sig også bevidst tid til at være sammen. Små, kærlige gestus er en del af ritualerne i deres forhold, og det samme er ferier sammen. “Han tager sig af alle og er sådan en gentleman. Den dag i dag holder Giovanni bildøren. På Valentinsdag giver han ikke kun mig blomster, men også vores datter. Det lyder klichéagtigt, men han er for god til at være sand,” siger Jana Ina forelsket. Hendes vigtigste tip til en lang, lykkelig kærlighed? Tag ikke dig selv eller dit forhold for givet.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse