Marie Reim aflyser koncert: Hun erstattes af hende her

Marie Reim (24) ryster schlagerverdenen med sit talent. Gang på gang inspirerer hun sine fans med sin musik og sit udseende, men til denne koncert må fansene af alle steder undvære sangerinden.

Sangerinden Marie Reim er en af de yngste og mest succesfulde schlagerstjerner i Tyskland. Hendes fans hylder datteren af sangerinden Michelle og sangeren Matthias Reim for hendes musik og hendes sympatiske væsen. Så glæden var så meget desto større, da det blev annonceret, at Marie Reim skulle optræde på den store »Boanda Openair Mittelland«-festival 2024 den 28. juni.

Marie Reim: Spontan aflysning – hun kommer til at mangle på denne festival

Ligesom schlagerstjernerne Vanessa Mai, Christin Stark og Marina Marx var Marie Reim fast planlagt til festivalens line-up. Men det skete ikke, fordi sangerinden måtte aflyse sin optræden under åben himmel. I stedet bliver hun erstattet af en anden schlagersangerinde. »Vi er glade for at kunne annoncere Anna-Carina Woitschack. Hun overtager pladsen fra Marie Reim, som desværre måtte aflyse sin optræden på BOM den 28. juni 2024 med kort varsel,« meddelte arrangørerne på Instagram.

Marie Reim: Anna-Carina Woitschack træder spontant til

Sikkert en lille skuffelse for Marie Reims fans. Ikke desto mindre ville de glæde sig til at se Anna-Carina Woitschack på festivalen, skrev de i kommentarerne til Instagram-opslaget. Og ikke nok med det: »Jeg glæder mig«, kommenterede Anna-Carina Woitschack også sin spontane festivaloptræden under opslaget.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse