Dobbeltpakke , Stefanie Hertel og Hansi Hinterseer

Kender du allerede “Sommer, Sonne, Stefanie”? Stefanie Hertel laver en ny udsendelse, sammen med MDR tv. I denne sommer sæson viser den sympatiske sangerinde Stefanie Hertel mange indtryk fra hendes liv. I dag starter første periode, i Vogtland vil hun blive hentet af en rigtig klassiker, en VW Bulli, årgang 1979, hendes årgang. I denne vogn vil hun tage på udflugt i hendes hjemland. Her er hun født og opvokset, af hendes forældre i Vogtland. Kirken, som sangerinden er døbt i vil også blive vist i “Sommer, Sonne Stefanie” samt skolen.

Sammen med føreren Robert Mietzner går turen fra Vogtland til Kärnten. Hvad må ikke mangle? En musikalsk gave. Stefanie Hertel kigger i den ældste Mundharmonika fabrik i Tyskalnd og finder en passende gave. Musik og sang med og af Stefanie Hertel, det skal fans ikke gå glip af.

Det er i aften kl. 19.50 på MDR

Stefanie Hertel Sommer Sonne

Efter denne tv debut, går det videre: Hansi Hinterseer er endnu en gang i Flimmerkiste. “Da wo die liebe wohnt” er en spille film, hvor den sympatiske ski stjerne er at finde i hovedrollen. Som Hansi Sandgruber vender han tilbage til sit hjemland Tyrol Schönbichl, for at gifte sig med sin ungdoms kæreste. Regina Brunner er en hård dyrelæge som har “Fyret ” Hansi. Men i stedet for den sædvanlige bryllupsrejse, åbner de to nygifte et hotel. Fra da af går det galt i landsbyen: Kærlighed, intriger og drama.

“Wo die liebe wohnt” er en gribende drama og er et must for alle Hansi Hinterseer fans. Spændning gennem 90 minutter og god underholdning, filmen bliver vist på MDR i aften kl. 20.15.

Da-wo-die-liebe-wohnt

Kilde: Schlagerpalnet.com

Det skal du læse