Giovanni Zarrella lader sine fans få frit løb – »Hvor ondt«

Han fortryller unge og gamle med sin charmerende facon, og hans sange gør fans i godt humør. Giovanni Zarrella blev berømt som medlem af bandet »Bro’Sis«, men den 46-årige fejrer nu stor succes som solokunstner.

Siden 2021 har musikeren endda været vært for sit eget ZDF-show, »Giovanni Zarrella Show«, hvor schlagerstjerner af høj kaliber giver hinanden hånden. Sangeren har nu annonceret et nyt album og giver sine fans en rigtig godbid.

Giovanni Zarrella holder på en hemmelighed

Giovanni Zarrellas fans har set frem til ny musik fra deres idol i ugevis. På sin Instagram-profil tager musikeren sine 395.000 følgere med gennem sin hverdag og driller gerne med en eller to nye sange. Efter at Zarrella har udgivet den første single fra sit nye album, følger nu den næste annoncering.

Men inden da lod den tidligere »The Voice«-coach ikke muligheden gå fra sig for at holde sine fans i spænding. I et nyt Instagram-opslag er Giovanni Zarrella i indspilningsstudiet og fortæller sine fans: »Vi er tilbage i indspilningsstudiet, og det betyder, at der er ny musik igen. Den er bogstaveligt talt her på denne laptop. I kommer til at høre den, og jeg kan sige jer, at det er min yndlingssang fra det nye album.«

På dette tidspunkt i videoen vil Giovanni Zarrellas fans helt sikkert have set frem til lyden af den nye sang. Men da musikeren derefter trykker på play-knappen, kan man høre de første par sekunder af det nye hit. Netop som det begynder at blive spændende, sætter Zarrella sangen på pause og bevæger blot sine læber lydløst til sangteksten.

Tv-stjernen indrømmer skyldbetynget: »Jeg må ikke synge den til ende endnu, men venner, I vil snart kunne høre hele sangen.« Så musikeren fik virkelig narret sine fans i begyndelsen af videoen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Giovanni Zarrella (@giovannizarrella)

Forventning fra fansenes side

Giovanni Zarrellas fans ser ud til hurtigt at have tilgivet musikeren for denne falske forestilling. Under Instagram-opslaget hober sangerens fans sig op i rækker af glade kommentarer:

»Hvor ondt. Men jeg er glad!«
»Vi kan næsten ikke vente!«
»Det bliver helt sikkert endnu en iørefaldende melodi!«
»Jeg ser frem til den nye sang og al den anden musik, der kommer fra dig.«
»Sikke en god nyhed. Ny sang, nyt album. Jeg kan næsten ikke vente. Også til at høre sangene live, inklusive hoftesving!«

Under alle omstændigheder kan Zarrella altid regne med støtte fra sin fanskare. I kommentarspalten lader Zarrella alligevel ikke sine fans hænge i luften og afslører, at hans nye sang »Fantastico« udkommer den 7. juni.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse