Nyt job!

Ross Anthony er altid fuld af energi, og nogle gange er man bare nødt til at lade det komme ud.Nu har sangeren og præsentatøren taget et job, der kræver meget af ham fysisk.

I ProSieben-showet “Mission: Job Unknown” konkurrerer i alt 24 berømtheder mod hinanden i hold af to personer. Et eller andet sted i verden skal de udføre et job sammen med deres tildelte kendispartner. Tricket: Ingen af deltagerne ved, hvor rejsen går hen, og hvad de skal gøre i mellemtiden. Til sidst mødes de to hold igen i Tyskland for at gennemgå deres oplevelser og bestemme, hvor mange point de har opnået. I aftes 28. februar blev Ross Anthony og Patricia Kelly sendt på en rejse sammen…

Foto: © ProSieben / Christian Hofer/action press

Ross Anthony blev gartner i Wien

Ross Anthony er bestemt ikke nogen ørn til at grave i jorden. Det har han allerede bevist med sin deltagelse og sejr i den tredje sæson af RTL-kendiscampen “Ich bin ein Star – Holt mich hier raus!”. Nu er han endnu en gang sendt ud i det ukendte af tv-stationen ProSieben og skulle endelig bevise sit værd som gartner på slottet Schönbrunn i Wien.

Foto: © ProSieben / Christian Hofer/action press

Sammen med Patricia Kelly i “Mission: Job Unknown”.

Men Ross Anthony begav sig ikke ud på rejsen alene. Patricia Kelly var ved hans side i afsnit i går af “Mission: Job Unknown”, da det gjaldt om at pynte op i Wiens slotshave. Hendes kolleger Rúrik Gíslason og Bastian Bielendorfer viste i mellemtiden fuld fysisk indsats på en sukkerrørsfarm i Cuba.

Det hele blev filmet sidste sommer. På det tidspunkt lagde Anthony et Instagram-billede op med Patricia Kelly i parken. Projektet, som længe har været holdt hemmeligt, er nu ude i det fri.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse