Andrea Bergs „Heimspiel“ 2018: Programmet!

Kilde: Andrea Berg Facebook

I weekenden er det 13. gang at Andrea Berg fester med tusindvis af fans ved hendes Heimspiel koncert i GroßAspach. Når Andrea Berg invitere, følger tusindende schlagerfans. Denne gang ventes der mere end 15.000 besøgende, begge dage. I måneder har dette event været udsolgt. Hvad kan fans forvente i år og hvornår går Andrea selv på scenen? Disse spørgsmål, vil blive besvaret i denne lille oversigt af  “Heimspiel” program 2018.

Kilde: Andrea Berg Facebook

Andrea Berg: “Heimspiel” 2018 – en familiefest

Andrea Bergs Heimspiel er for længst blevet en institution – et stor schlager familietræf, som fans hvert år gerne valfarter til.

Det har sin egen charme, da nogen ankommer allerede en uge før, og campere tæt på stadion, sammen vandre vi gennem vinbjerge og vi mødes uformelt og oprigtigt. Jeg havde ikke forestillet mig, at Open Air, ville opnå det niveau“, sagde Andrea Berg i 2016 om “Heimspiel”.

Indtil i dag har intet ændret sig – tværtimod. Også her i 2018 har Andrea Berg delt billeder fra den store vandretur i Vorfeld, af dette års fest.

https://www.facebook.com/andrea.berg.de/videos/1802387086471742/

Andrea Berg: “Heimspiel” 2018 – scenen

Højdepunkter i “Heimspiel” er naturligvis Andrea Bergs optræden. Andrea og hendes team fremtryller en ny spekulær scene kontruktion og show effekter på Mechatronik Arena Aspach. Sidste år var det en sprudlende drage “Spinnstu” man kunne opleve, der om søndagen blev givet til fans, som kunne donere til en god sag.

Allerede i maj 2018 luftede Andrea Berg hemmeligheden, for hvordan endes scene i 2018 ville blive.

Lige som hendes aktuelle album “25 Jahre Abenteuer Leben” vil scenen i år være rammen som en stor sommerfugl.

Andrea Berg: “Heimspiel” 2018: Program

Andrea Bergs 13. Heimspiel 2018 finder sted fra i dag d. 20 juli. Fredag og lørdag står begge dage på live koncerter. Indgang både d. 20 og 21 juli er fra kl. 15.30. Forproprammet starter officielt kl. 16.30, til kl. 20.30 hvor Andrea Berg selv går på scenen. Det præcise tidspunkt, for selve koncerten, kan dog flyttes af andre grunde. Hele “Heimspiel” programmet vil også i 2018 sluttes af om søndagen d. 22 juli kl. 10.30 ved Frühshoppe.

Andrea Bergs “Heimspiel” 2018: Forprogram og gæster

Som ved det 12. Heimspiel sidste år, vil det sandsynligvis ikke kun være Andrea Berg som vil underholde på scenen. Sidste år var det Fantasy, Jürgen Drews og Bernhard Brinks. Og også i år 2018 lover programmet at flere talentfulde kunstner vil optræde. Hvilke musiker der vil underholde de knap 4 timer i forprogrammet, er og bliver en hemmelighed.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse