Ross Antony afslører en særlig præference: “Østrig har også de smukkeste mænd…”

Fans af Ross Antony kan næsten ikke vente – den første maj 2024 vil schlagerstjernen optræde på “Schlagerfest XXL” i Wien. En helt særlig optræden for sangeren, da han har en helt særlig forkærlighed for Østrig.

Godmodig og altid klar på et grin – sådan kender Ross Antony-fans ham. Hvad mange ikke er klar over er, at briten ikke kun er en populær sanger i Tyskland, men også i Østrig. Ross Antony har et særligt forhold til netop Wien, for allerede før gennembruddet med “BroSis” boede sangeren i den østrigske storby fra 1999 til 2001. “Wien er blevet lidt som mit andet hjem,” sagde han for nylig i et interview med “Heute”.

Ross Antony kan godt forestille sig et liv i Østrig

Som tidligere år vil Ross Antony gerne blive i Wien mindst en dag længere, end koncerten med “Schlagerfest XXL” har planlagt. “Jeg elsker mine østrigere – og det kan de mærke. Jeg sagde også til Paul, at hvis jeg ikke boede i Tyskland, ville vi have været et sted i Østrig for længe siden. For vi elsker at stå på ski, vi elsker at være i bjergene, at vandre. Der er så mange fantastiske steder,” siger schlagerstjernen begejstret. Men det er ikke de eneste grunde til, at entertaineren elsker at besøge Wien.

Sanger Ross Antony: Dette er hans særlige præference

“Jeg må sige, at Østrig også har de smukkeste mænd. Det synes jeg i hvert fald …”, afslører han til “Heute”. Ross Antony er især glad for dem i lederhosen, siger han i interviewet. Skal fans nu bekymre sig om, at schlagerstjernen flytter tilbage til Østrig? Ja, det har hans mand Paul Reeves (49) i hvert fald noget at sige om.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse