Nik P.: Sådan vil han beskytte sine fans nu!

Foto: MDR/Saxonia Entertainment/Tom Schulze

Det var ikke så længe siden, at Nik P. og hans kæreste fik den overraskende diagnose: De to var blevet inficeret med coronavirussen i marts. En karantæne derhjemme fulgte med. Nik P. opfordrede sine fans til nøje at holde sig til de foreskrevne foranstaltninger og at blive hjemme.

Det ser ud til at sangerne ikke kun brugte den til regenerering, men også til at tænke på nogle vigtige ting i livet, såsom sundhed. Det har han nu udtrykt med en bemærkelsesværdig handling.

Nik P. er nu bloddonor sammen med sin partner Karin, som han for nylig offentliggjorde på sin Facebook-side. Han skrev under et foto, der viser ham ved plasmadonationen:

“Vi donerede blodplasma! Efter at vi var kommet os efter Covid19-sygdommen, indså Karin og jeg, hvor vigtigt og let det er på samme tid at bidrage. Før donationen blev vi fuldt ud informeret og fandt ud af, at der er behov for meget mere plasma end doneret! Derfor tillader vi os at appellere til dig! Doner blodplasma nær dig og bliv en livredder! Fordi en dag kan dine kære være i stand til at stole på terapi for Covid19! “ Hvilken magtfuld kampagne!

Nik P. opmuntrer nu alle Selv under hans Corona-sygdom forsøgte sangeren at holde sine fans glade i løbet af denne lidt vanskelige tid. Han har lagt korte opmuntrende videoer fra haven, stuen eller studiet.

Og en anden dejlig nyhed er: Nik P. har allerede fundet en alternativ dato for den store fantur til Malta. Det finder sted i september 2021. Måske har han et eller to nye hits i sin bagage.

Hans motto har længe været klart: “Vi kan kun gøre det sammen!”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse