Sørgelige ord – så meget savner Ross Antony sin far

Ross Antony betragtes af sine fans som munter, godmodig og altid klar til et grin, men bag sit solbeskinnede væsen er schlagerstjernen ved at komme overens med et alvorligt tab.

Ross Antony er et multitalent, som ikke kun optræder regelmæssigt på scenen som schlagerstjerne, men også har udgivet sin egen bagebog og for nylig er begyndt at udleje feriehytter i Cornwall. Alt dette kombinerer hans forskellige passioner, men han har en helt særlig forbindelse til sine feriehuse i England.

Ross Antony: “Jeg savner min far meget”

Ross Antony tilbragte mange år sammen med sine forældre der, og selv om Cornwall nu er hans og hans mand Paul Reeves’ yndlingssted, er der især én person, han forbinder med dette magiske sted: sin far. Han kan ikke længere dele de vidunderlige oplevelser i Cornwall med ham, da Ross Antonys far døde i 2017 i en alder af 77 år. “Jeg savner min far rigtig meget. Det er rart at vide, at vi altid var sammen her i Cornwall og havde det godt,” siger Ross Antony i et interview med “Das Neue Blatt”.

Ross Antony: Her finder han åndelig trøst

I Cornwall føler sangeren sig tæt på sin far, han ville kunne mærke ham der. “Det ville være rart, hvis han stadig kunne opleve det hele. Men jeg er sikker på, at han holder øje med os et eller andet sted fra,” siger Ross Antony. Hvor er det dejligt, at han i det mindste kan finde trøst i sit elskede Cornwall.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x