Ross Antony udlejer luksusferiehuse, men de er bandlyst fra husene

Ross Antony er for nylig begyndt at udleje feriehuse i Cornwall sammen med sin mand Paul Reeves. “rossantonylogdes” er et projekt, der står hans hjerte nær, meddeler schlagerstjernen på Instagram. Men nu skaber han problemer for sine fans med en udtalelse om sine nye luksusvillaer.

Smukke klipper, strande og bugter – de nye feriehuse, som Ross Antony udlejer sammen med sin mand via “Airbnb”, tilbyder gæsterne en drømmeferie som på “et 5-stjernet hotel”. schlagersangeren har selv valgt indretningen af sin “Skylla Lodge” og “The Plam Tree Lodge” og har med kærlighed dekoreret og møbleret hvert rum ned til mindste detalje. Den 49-årige præsenterer ferieboligerne for sine følgere på Instagram og tager dem med på en rundtur i hytterne.

Ross Antonys hytter: Hunde skal blive udenfor

Hans fans er begejstrede og er meget interesserede i de luksuriøst indrettede feriehuse. Et vigtigt spørgsmål, som mange følgere stiller under Ross Antonys Instagram room tour, er: Er hunde tilladt i hans feriehuse?

Det følgende er en kæmpe skuffelse for fans. På Logdes hjemmeside står der, at hunde ikke er tilladt i “rossantonylodges”. “Vi ønsker, at alle skal kunne komme, selv dem med hundeallergi,” forklarer Ross Antony på Instagram om årsagen til hundeforbuddet i hans ferieboliger i Cornwall.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Ross Antony (@rossantonycom)

Ross Antony: Fans er skuffede over hytterne i Cornwall

Et svar, der irriterer hans fans. “Ja, i det mindste en hytte kunne have været lavet til dyreelskere” eller “Desværre kan jeg heller ikke lide tanken om ingen hunde. Især i Cornwall, hvor så mange hundeejere tager på ferie,” kommenterer de uforstående under Instagram-opslaget. Ross Antony har trods alt selv en firbenet ven og burde forstå deres følelser, skriver de indigneret. Bestemt ikke en nem situation for schlagerstjernen.

Som hundehårsallergiker og ejer af en anti-allergisk hunderace kan han forstå begge sider af sine fans. Derfor forsøger han at berolige de vrede hundeejere på Instagram ved at love at tilbyde endnu en “rossantonylodge” for mennesker og dyr “helt sikkert i fremtiden”.

Kilde: Schlager.de

Se og læs mere her: rossantonylodges

Det skal du læse