Hvorfor er mor Helga omgivet af en mur af tavshed?

For sine fans er Florian Silbereisen den altid muntre, altid grinende folkemusik-megastjerne, som synes at være et eksempel på det positive i livet. Men er det virkelig tilfældet, eller ser Florian Silbereisen, især nu, helt anderledes på det? Der er denne bekymring for hans alvorligt syge mor Helga, og denne mur af tavshed, der omgiver hende.

Hans mor kommer først

For et par dage siden blev Oktoberfesten i München skudt i gang. En begivenhed, som enhver folkemusiker gerne vil deltage i, og som Florian Silbereisen også havde nydt godt af i alle tidligere år. Men denne gang måtte han aflyse med kort varsel, selvfølgelig af hensyn til sin elskede mor Helga Silbereisen.

I MDR-talkshowet “Riverboat” afslørede Florian Silbereisen engang: “Hun er en af mine bedste venner, ja, en nær fortrolig person. Hun ved alt om mig, og som det er med mødre, opdager de før du ringer, hvordan du har det.” Så chokket må sidde dybt hos hendes søn.

Florian Silbereisens mor siges at have været på rehabilitering for nylig

Mor Helga er Tiefenbacherin (Bayerischer Wald), havde fået et slagtilfælde for næsten fire uger siden. Florian skyndte sig til hende på intensiv på en klinik i München, langt væk fra hendes hjem. Hospitalet i Passau ville have været meget tættere på, så det er en indikation af, hvor slemt det må have været for Helga Silbereisen.

Senere har forskellige medier rapporteret, at Florian Silbereisens mor havde været i stand til at forlade klinikken og befandt sig på et rehabiliteringscenter. Men siden da har der været radiotavshed. Schlager.de spurgte Florian Silbereisen for at finde ud af, hvordan hans mor Helga har det nu, så hans bekymrede fans kunne få at vide, hvordan hun har det. Men management, som i øjeblikket tager imod alle henvendelser for Florian, er tavs.

Floris familie forbliver tavs

Selv Florian Silbereisens familie nægter at give nogen oplysninger. En af hans søstre, Helga Vicari-Silbereisen, driver sammen med sin mand Rainer Vicari, en ryttergård i Niederbayern, som har været et tilflugtssted for Florian, som måske kom sig over sit brud med Helene Fischer her. Schlager.de har ringet til Helga Vicari-Silbereisen og hendes datter, med spørgsmålet om, hvordan det gik med deres mor og bedstemor Helga, de blev groft afvist: “Vi kan ikke fortælle dig noget. Så lagde de på …

Har Flori givet sine søskende mundkurv på?

Må Florian Silbereisens familie ikke tale om Helga Silbereisens tilstand? I 2005 giftede Helga Silbereisen sig for anden gang, to år efter skilsmissen fra sin mand Franz. Ikke i overensstemmelse med hendes status, som det skulle være blevet hvisket i Tiefenbachs gader på det tidspunkt.

Florian Silbereisens stedfar: en svinehyrde. Ikke en bayersk, og fem år yngre end Florian! Ifølge “BILD” skulle Florian Silbereisen have givet sin familie, herunder to søstre og to brødre, mundkurv på. “Jeg vil holde familien ude af min showbusiness”, lyder entertaineren begrundelse.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER