Sexet angreb på flipperen Olaf: »Det gør mig helt flov«

Han var langt den ældste kunstner ved Megaparkens åbning, men fansene fejrede ham alligevel som en af deres egne – Olaf der Flipper.

Olaf der Flipper trådte ind på scenen i Megapark på Mallorca søndag (28. april 2024) lidt forsinket, men i strålende humør. Hundredvis af fans havde ventet i timevis på hits som »Wir sagen Dankeschön«, »Mona Lisa« og »Aber dich gibt’s nur einmal für mich«, og de skulle ikke blive skuffede.

Olaf synger EM-sang med Matze Knop

Manden med den knaldrøde jakke leverede varen og præsenterede endda sin sang for det tyske landshold, hvortil Olaf havde omskrevet kulthittet »Wir sagen Dankeschön« til »Wir sagen Dankeschön und wir feiern die Mannschaft« sammen med Matze Knop.

Og alligevel var der en overraskelse selv for den gamle scenehåndværker, da en ung kvindelig fan kastede en knaldrød blonde-bh til ham på scenen. Olaf tog dog det sexede angreb med ophøjet ro og fandt straks frem til gavegiveren og grinede: »Hvilken størrelse er det? Det gør mig ret flov.«

Og derfor var den 78-åriges opsummering ved slutningen af forestillingen ekstremt euforisk. »Verdensklasse, Megapark er sensationel. De er alle fans af musik, af hits. Jeg elsker altid at komme her,« jubler Olaf til ›Schlager.de‹. Han fortsætter: »De har altid hyldet vores sange, men med ›Wir sagen Dankeschön‹… det er virkelig fantastisk nu. Jeg vil synge den, til jeg er 100 år, og så stopper jeg.«

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse