Hun har undgået hans shows i årevis

Florian Silbereisens shows er populære i schlagermusikkens verden og blandt hans fans, men en schlagerstjerne af alle har undgået Florians legendariske tv-shows i ti år. I et interview med »Freizeit Monat« forklarer schlagersangerinden Claudia Jung, at hun ikke deltager i Florian Silbereisens »Die Feste«-schlagershows. En radikal beslutning, der har en trist årsag.

Skift tøj, eller du må gå hjem

Claudia Jung deltog sidst i et Florian Silbereisen-show i 2005. Stjerner som Roland Kaiser, Andrea Berg og Beatrice Egli er stadig gæster i hans shows, mens sangerinden har besluttet at holde sig væk fra Florians programmer. Årsagerne til dette er chokerende, da Claudia Jungs fravær skyldtes krav fra en showarrangør, der trækker i trådene bag kulisserne. »De sagde til mig: ›Skift tøj, ellers ryger du hjem‹,« siger Claudia Jung i interviewet.

Florian Silbereisen: Claudia Jung drager konsekvenserne

Problemet for showarrangøren var en buksedragt med dyb udskæring. Tøjet blev anset for at være »for sexet«. »Jeg sagde: ‘Du kan vælge: Enten tager jeg det her på, eller også går jeg,« fortæller Claudia Jung. Hun forklarer, at hændelsen ikke fandt sted direkte i et Florian Silbereisen-show, men at det samme produktionsselskab var involveret. For schlagerstjernen, som står for åbenhed og mangfoldighed, er dette en trist grund til at undgå Florian Silbereisens shows i fremtiden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse