Helene Fischer: Politiet efterforsker storstilet svindel i millionklassen

Tour-skandale! Helene Fischer er stadig i oprør. På trods af den glædelige begivenhed, at forsalget af billetter til hendes “360° Grad Tour” 2026 netop er startet, står hun og hendes fans over for en ny potentiel svindelskandale.

Helene Fischer & Florian Silbereisen: Internetsvindel med falske koncertbilletter

Der er mange penge på spil, det er helt sikkert. For Helene-mafiaen har slået til igen, og denne gang er internetsvindlerne særligt udspekulerede. De tilbyder dyre billetter til en “eksklusiv koncert” med Helene Fischer og Florian Silbereisen på sociale netværk.

Ifølge “Das Neue Blatt” lover de en ny duet og et unikt show af schlagerstjernerne. Det bizarre er, at stedet og detaljerne angiveligt først afsløres efter betaling af 199 euro.

Talrige Helene Fischer-fans ramt af svindel

Et fupnummer, som adskillige schlagerfans er faldet for. “En koncert med Helene Fischer og Florian Silbereisen har aldrig fundet sted,” siger en af de ramte. Og ikke nok med det. Hotel “Sky” i nærheden af Leipzig er også ramt af svindlen.

“Indkvarteringen var officielt fuldt booket til de eksklusive koncertdatoer i 2023, men strømmen af fans kom aldrig,” siger en ansat på hotellet. Ifølge Das Neue Blatt peger alt på endnu et svindelnummer med “forfalskede personlige oplysninger”. Hotelejeren fattede mistanke til konkurrencen og meldte det til politiet. Indtil videre har efterforskningen ikke båret frugt.

Helene Fischer: Politiet efterforsker svindlere

Men det er ikke kun falske billetter eller eksklusive arrangementer, der er en del af Helene-mafiaens intriger. Private billeder af Helene Fischer bliver også sat til salg. Eksperter advarer derfor udtrykkeligt mod dette svindelnummer, da private fotos eller lignende af schlagerstjernen ikke udbydes til salg.

Fans, der ønsker at købe billetter og lignende, bør altid købe dem hos de officielle arrangører. Det er håbet, at dette ikke kun vil beskytte fans mod svindel, men også at Helene Fischer endelig vil finde fred fra svindlerne.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse