“Kampf der Realitystars” 2024: Tvillinger pakker ud – sådan er det backstage med Florian Silbereisen

“Supertvillingerne” Heike Guderian og Heidi Kapuste har kæmpet om sejren i RTL2-formatet “Kampf der Realitystars” siden 10. april 2024. Det er sjovt for de 58-årige, da de gerne vil vise, at folk på deres alder stadig kan klare sig i sådanne tv-shows. Det er ikke første gang, tvillingerne optræder på tv. Ud over deres deltagelse i “Kampf der Realitystars” 2024 har de allerede været med i tv-showet “Die Superzwillinge” og var gæster i Florian Silbereisens (42) “Adventssingen” 2023. Sammen med ham oplevede de en weekend, som de aldrig vil glemme.

Tvillinger i Florian Silbereisens show: “Vi var nødt til at trække vores program”

“Vi fik en invitation til Florian Silbereisens Adventssingen. Vi var virkelig spændte,” siger tvillingerne. Sammen med ni andre tvillingepar samt Ella Endlich og hendes far sang de “Küss mich, halt mich, lieb mich” i juleshowet. Og ikke nok med det. De fik et glimt bag kulisserne og mødte selveste Florian Silbereisen. “Vi fik lov til at lære Florian Silbereisen lidt at kende. Han er virkelig, som man kender ham fra tv. Meget naturlig, sjov, venlig og altid smilende,” siger Heike og Heidi begejstret om Flori.

Men der var ikke tid til mere end en kort hilsen. De havde kun set Flori et par gange i backstageområdet under prøverne. “Desværre havde vi ikke mulighed for at give ham hånden eller et kram. Vi skulle lave vores program, og så kom det næste. Der var slet ikke tid”, sagde tvillingerne.

Florian Silbereisen: Stor skuffelse efter sit show

Programmet og prøverne til Florian Silbereisens show var alt for tætpakket. Der var ikke meget tid til en personlig snak. Særligt skuffende: Florian dukkede heller ikke op til after-show-festen efter “Adventssingen”. “Florian Silbereisen var desværre ikke med til efterfesten. Vi så ham ikke, det var en skam,” fortæller tvillingerne til Schlager.de.

Showet kørte fra ni om morgenen til et om natten med prøver og en live-optræden. Det var meget udmattende for Heike og Heidi. De er sikre på, at showet også var nervepirrende for den professionelle Florian Silbereisen, og derfor dukkede han ikke op til festen efter showet. Men hvis “Traumschiff”-kaptajnen skulle invitere tvillingerne igen, ville de helt sikkert være glade for at være med i hans show igen, selv om de kun kan beundre ham på afstand.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse