Rosanna Rocci: Chok! Alvorlige forbrændinger over hele kroppen!

Italo-hvirvelvinden Rosanna Roccis fans taler om hende som en musikalsk vulkan af godt humør. Men nu blev det for varmt selv for vulkanen: forbrændinger over hele kroppen!

Den mexicanske sol er næsten lige så varm som en vulkan. 40 grader i skyggen, hvis der overhovedet er nogen skygge … Det er her, Reiner Meutsch, grundlægger af Fly & Help-fonden, har inviteret igen. Meutsch hjælper børn i de fattigste og mest elendige hjørner af verden. Han støttes af og til af berømtheder som »Immer wieder sonntags«-stjernen Stefan Mross, »Ich will Spaß«-stjernen Markus fra Neue Deutsche Welle og schlagersangerinden Rosanna Rocci (55).

Rosanna Rocci: »Jeg glødede ildrødt«

Rosanna Rocci kom først til senere og skulle bittert fortryde, hvad der skete derefter … Ekskæresten til Schlagerpiloten-frontmanden Stefan Peters siger eksklusivt til Schlager.de: »Jeg elsker solen. Hvad kan gøre mig mere lækker end Richard Gere? Kun solen.« Hun griner, når hun siger det. Latteren gør ondt på hende. For – Rosanna Rocci har brændt sig slemt!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Rosanna Rocci (@rosanna_rocci_offiziell)

Jeg lignede en rød peberfrugt. En særlig stærk peberfrugt.

Rocci: »Jeg glemte min solcreme uden tilsætningsstoffer og ville ikke smøre mig ind med en med. Fire timers solbadning uden noget – så begyndte mine fødder at gøre ondt. Det var virkelig slemt. Da jeg kom op på mit værelse, kiggede jeg mig i spejlet: Jeg lignede en rød peberfrugt. En særlig stærk peberfrugt. Jeg har altid gerne villet være en stærk peberfrugt. Men ikke på denne måde. Jeg glødede ildrødt over hele kroppen …«

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse