Giovanni Zarrella: Ny overraskelsessang! »Kan ikke undslippe det«

Giovanni Zarrella er ikke kun studievært, entertainer og sanger, men også far. For sin søn (*2008) og datter (*2013) er Gio en superhelt. Og nu har han udgivet en sang, som hans børn virkelig kan være stolt af.

Giovanni Zarrella synger titelsangen til den nye udgave af ZDF TIVI’s børneserie »Grisu – den lille drage«! Og kombinationen kunne ikke være mere passende: »Jeg så faktisk Grisu som barn, helt op i mine sene teenageår. Mine forældre var gæstearbejdere i Tyskland, og så flyttede vi tilbage til Italien. Jeg var teenager dengang, og min bror – Stefano – var kun to eller tre år gammel. På italiensk tv er ‘Draghetto Grisù’ en superstjerne,« siger Gio i ZDF-interviewet.

Hvorfor ligger Grisu-historien ham særligt på sinde? »Jeg hjalp til i mine forældres restaurant, da jeg var ung, og sad ofte der og lavede mine lektier. Brandvæsenet fra Hechingen plejede også at komme og spise der. De fortalte hinanden de historier, der skete,« husker Gio. Et minde, som han holder tæt til sit hjerte den dag i dag.

Giovanni Zarrella kan godt lide budskabet bag sangen

»Jeg kan godt lide, at sangen har et godt budskab.« Gio mener, at man skal stå op for de ting, man elsker, og som virkelig er vigtige for en. Sangen gør dig også i godt humør »Jeg tror ikke, du kan undslippe det gode humør, som Grisus titelsang formidler …«

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse