Annemarie Eilfeld flytter for kærligheden, men det er svært at sige farvel

Annemarie Eilfeld har hænderne fulde i øjeblikket. Den tidligere DSDS-deltager er midt i en flytteproces. Efter syv år i sit gamle hjem siger hun og hendes forlovede Tim farvel og starter et nyt kapitel. Men det ser ikke ud til at være let for hende, som hun nu deler med sine fans.

Annemarie Eilfeld deler følelsesladede ord

Schlagersangerinden deler et sidste billede fra sit gamle hus på Facebook. Der sidder hun på trappen i en eftertænksom positur og ser sig omkring en sidste gang. »Farvel ›gamle hus‹. Vi tager så mange vidunderlige, men også formative minder med os i vores hjerter og starter nu et nyt kapitel som familie i vores nye drømmehus,« skriver den 33-årige.

Fans er glade på hendes vegne

Det bliver hurtigt klart i kommentarerne, at sangerindens fans er glade på hendes vegne. »Held og lykke i dit nye hjem! Livet er forandring!« skriver en bruger for eksempel. »Kan kun sympatisere med smerten ved at flytte fra det gamle hus til det nye! Jeg var ikke anderledes for 1,5 år siden. Så mange minder, store øjeblikke og følelser, men man tager minderne med sig og bruger dem til at starte nye smukke milepæle,« kommenterer en anden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse