Beatrice Egli imødegår kritik fra Hans Meiser

I halvfemserne blev Hans Meiser betragtet som en af ​​de største moderatorer og fik endda sit eget show opkaldt efter sig på RTL. I mellemtiden er den 75-årige gået på pension og gør det gentagne gange til sin sag at tude over tysk tv. Det er synd for ham, at flere og flere schlagersangere får deres egne shows. Beatrice Egli reagerede på denne kritik med åbne ord …

Det var hård kritik fra Hans Meiser, som han for nylig lancerede i et interview med Schlager.de: “Jeg lærte engang kun at gøre det, jeg lærte. Omvendt ville jeg aldrig forsøge at hævde mig selv som schlagersanger!”

Foto: RTL

Han angreb schlagerstjerner som Giovanni Zarrella, Florian Silbereisen og Beatrice Egli, som alle har succes som værter udover deres musikalske karriere – “Hold dig til det du kan og har lært,” krævede den tidligere tv-stjerne. I et eksklusivt interview spurgte vi Beatrice Egli, hvad hun siger om det.

Beatrice Egli: Hendes succes viser, at hun har ret

Svaret fra den schweiziske powerkvinde var ærligt som sædvanligt: “Ordet er bestemt ikke tilfældigt. Samtidig tror jeg, at hvis verden stod stille, ville vi ikke være, hvor vi er i dag. Derfor er udvikling og videreudvikling noget meget, meget vigtigt. For hver person personligt,« understreger Beatrice.

Enhver, der følger den 33-åriges karriere, ved præcis: Beatrice gør ikke tingene halvt og er yderst professionel. Derudover viser hendes succeser, at hun har ret – premieren på “Die Beatrice Egli Show” var en komplet succes.

“Jeg er bare taknemmelig for at have haft så fantastiske gæster. Og så også sådan en fin feedback og gode odds. Vejen dertil var spændende og med en masse, en masse hjerteslag”, ser Beatrice tilbage med et smil.

Beatrice Egli: DET ville være hendes råd til sit unge jeg

Beatrice Egli viser igen flaget, hvilket er et stort forbillede, især for mange unge kvinder. Først for nylig opmuntrede hun sine fans – med sangen “Ganz Egal”, som tydeligt taler imod mobning og body shaming.

I et interview med Schlager.de afslørede hun også, hvorfor sangen er så personlig, og hvad hun ville råde sit unge jeg til:

“Jeg ville kramme mit unge jeg stramt og sige: ‘Du er smuk som du er og unik’ – hvad jeg faktisk vil sige med ‘Det betyder ikke noget’ til alle, uanset hvor gammel eller ung nogen er – det er faktisk Det er oprindelsen og dybden, der gør alt muligt i livet.”

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER