Plastikkirurgi? “Jeg er nødt til at gøre dem mindre”

Gjorde hun det? Eller har hun ikke? Beatrice Egli er en smuk schlagerstjerne. Men – er det hele virkeligt? Nu kommer tilståelsen.

Mange fans spekulerer på, om Beatrice Egli har fået foretaget kosmetiske operationer. I sin egen podcast deler hun nu sine tanker om emnet og overrasker med sin åbenhed. I sin podcast “Egli Extrem” taler Beatrice Egli med Sarah Engels om forskellige emner, herunder skønhedsidealer. Da samtalen falder på brystforstørrelse, indrømmer Egli overraskende: “Jeg havde virkelig store (bryster, red.) så tidligt som teenager. Og det var virkelig en byrde for mig, og jeg tænkte: ‘Jeg er nødt til at gøre dem mindre’.”

Beatrice Egli var i tvivl

På trods af denne indre tvivl besluttede den schweiziske stjerne sig i sidste ende mod et kirurgisk indgreb, en beslutning, som hun nu sætter stor pris på. “For mig er det vigtigt, at jeg kan elske mig selv, som jeg er,” forklarer Beatrice Egli og siger klart fra over for kosmetisk kirurgi: “Ethvert indgreb i min krop ville være et ‘nej’ til mig, til mit væsen, til ikke at elske mig selv, som jeg er.”

Ikke desto mindre indrømmer Beatrice Egli, at hun stadig kæmper med sit udseende fra tid til anden. “Selvfølgelig kigger vi ikke på hinanden hver dag og siger: ‘Jeg er den smukkeste, jeg er den bedste’.” For schlagersangerinden afhænger det nogle gange af dagens humør, hvordan hun har det.

De negative kommentarer på internettet generer hende også. “Der er kommentarer, som bare rammer én, og det gør ondt,” forklarer Beatrice. Hun bliver ofte irriteret over, at hun lægger så meget vægt på de anonyme angreb i stedet for at være stolt af sig selv. Beatrice Egli efterlyser derfor mere støtte blandt kvindelige schlagerstjerner.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse