“Die Beatrice Egli Show” har succes igen

“Die Beatrice Egli Show” blev for først gange den 6. april 2024 sendt på NDR, SWR og MDR samtidigt og er et eksempel på vellykket samarbejde mellem ARD’s tredje kanaler “Die Beatrice Egli Show” startede sin nye sæson lørdag aften og efter at det blev sendt på tre kanaler så opnåede Beatrice 1,96 millioner seere.

Blandt gæsterne i Beatrice Eglis show lørdag aften var Howard Carpendale, Kerstin Ott, Ben Zucker, Semino Rossi, Marianne Rosenberg, Lucy Diakowska og Michael Kaeshammer.

Clemens Bratzler, SWR-programdirektør for underholdning: “En opdagelse for lørdagsunderholdning” – “Med sin varme, empati og karisma er Beatrice Egli en opdagelse for lørdagsunderholdning. Det er sjovt at arbejde sammen med hende. Vi er meget glade for, at den femte udgave af showet endnu en gang har begejstret et så stort publikum. Det vellykkede samarbejde mellem SWR og MDR, denne gang støttet af NDR, viser styrken i et klogt samarbejde mellem ARD’s tredje kanaler.”

Beatrice Egli: “Et næsten magisk show” “Dette show var noget helt særligt for mig. Næsten lidt magisk. Det havde denne fantastiske balance mellem musikalske superstjerner og spændende nykommere for mine gæster. En vidunderlig blanding af følelsesladede samtaler og musikalske højdepunkter. Publikum var lige så rørt af samtalerne som mine gæster. Og i næste øjeblik fejrede vi endnu en kæmpe fest. Det er præcis sådan, jeg altid har ønsket, at mit show skulle være!”

“Die Beatrice Egli Show” er en produktion af SWR, MDR, NDR og SRF sammen med Kimmig Entertainment. En ny udgave er planlagt til efteråret 2024.

Kilde: SWR

Det skal du læse