Vanessa Mai: Eftertragtet tv-rolle snuppet! Ingen havde forventet dette…

Godt nyt til alle Vanessa Mai-fans! Den smukke sangerinde optræder snart på tv – i en meget populær serie… Vanessa Mai har nemlig påtaget sig en gæsterolle i den populære ARD-serie »Sturm der Liebe«. Serien har begejstret seerne siden 2005 og giver også gentagne gange prominente gæster mulighed for at vise deres skuespilfærdigheder.

Selv om Vanessa Mai allerede har erfaring med at spille skuespil, var hun stadig nervøs under optagelserne til »Sturm der Liebe«. I et interview afslørede hun: »Det var meget spændende for mig at få lov til at tilbringe en dag på settet til ›Sturm der Liebe‹. Som fan af serien havde jeg forestillet mig, at settet måske ville virke mindre, og at det ville fjerne noget af magien. Men det var slet ikke tilfældet. Jeg var helt overvældet, da det hele virkede meget virkeligt.«

Vanessa Mai: Dato for udsendelse

Fans kan glæde sig til at se, hvad der venter dem i afsnittet med Vanessa Mai. Udsendelsen er planlagt til den 19. juni på ARD og lover bestemt at blive et højdepunkt for alle seere. Vanessa Mai optræder i en ny rolle og beviser endnu en gang sin alsidighed som kunstner. Så husk at tænde og oplev den talentfulde popsangerinde i »Sturm der Liebe«!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse