Beatrice Egli afslører turnéhemmelighed: Tre kufferter fulde af…

Beatrice Egli imponerer altid sine fans på scenen i bedste stil. Uanset om det er under hendes “Beatrice Egli Show” eller hendes “Volles Risiko”-turné, har den 35-årige altid det rigtige, farverige outfit med sig. Hun afslørede for nylig i talkshowet “Riverboat”, hvilke outfits hun aldrig må undvære, og hvor meget mode betyder for hende.

Beatrice Egli betragtes som schlagerverdenens solstråle, i godt humør og altid med et smil på læben. Schlagersangerindens look er lige så umiskendeligt som hendes karisma: farverigt, iøjnefaldende og selvsikkert. “Jeg elsker mode, jeg elsker farver, og jeg elsker det i alle dets facetter,” siger Beatrice til talkshowet “Riverboat”. Og det er derfor, de er en vigtig del af hendes koncerter og shows.

Beatrice Egli afslører: “Jeg elsker høje hæle”

For Beatrice Egli er især sko et absolut must-have til ethvert outfit, hun bærer. “Jeg elsker høje hæle,” indrømmer hun og griner. Ud over de høje hæle har hun mindst lige så mange træningssko. Hun tæller ikke engang længere antallet af sko, hun har. Den eneste ulempe er, at hun selv på turné har svært ved at opgive sin passion for sko. “Nu på turné er der tre store kufferter,” afslører hun. Det er rigtigt, tre store kufferter fyldt med sko. Sammen med en ekstra “case”, et transportabelt klædeskab, bliver hendes garderobe transporteret til koncerterne i en lastbil.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af SWR Schlager (@swrschlager)

Beatrice Egli rejser privat i bikini og T-shirt

“Men jeg skifter også flere gange på turné. Scenetøj kræver endnu flere anstrengelser,” siger Beatrice Egli og forklarer sin modekollektion på turné. Privat rejser hun dog på en helt anden, meget mere afslappet måde. “I mit privatliv, når jeg rejser, kan jeg godt finde på at gå i klipklappere, T-shirt og bikini,” siger hun. For hende er mode noget helt særligt, en anden passion. “Det er musikken i øjet, så det, jeg synger, forsøger jeg at understøtte visuelt,” fortæller Beatrice Egli begejstret om sin passion for mode.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse