Beatrice Egli med spektakulær afsløring!

Beatrice Egli bærer en særlig ring i forbindelse med genudgivelsen af sit nummer et-album “Balance ” og under sin “Volles Risiko”- turné gennem Tyskland. I et interview afslører hun, at det ikke er en hvilken som helst ring . Hvad handler dette smykke om?

Den triste sandhed

Opmærksomme fans vil have bemærket ringen på Beatrice Eglis venstre hånd. Det ser ud til at være en vielsesring, hvilket gav næring til spekulationer om hendes forhold, især efter udgivelsen af hendes single “Das wissen nur wir” med Florian Silbereisen.

Men den egentlige årsag til ringen er trist. I sin sang “Zwischen den Wolken” reflekterer hun over at sige farvel til sine bedsteforældre, som døde i 2022. Linjerne “Vores afsked var stille. Der har aldrig været så stille her. Der var så meget på vores rejse. Det er jeg meget taknemmelig for.” henviser til dette. Hun bærer sine bedsteforældres ringe som et minde og tror, at de er “deroppe, lige mellem skyerne”.

Denne forbindelse har haft en stærk indflydelse på hende; hun lærte at stå på ski og engelsk af dem. Hun lever sit liv selvsikkert og kreativt i sine bedsteforældres ånd.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse