Anita Hofmann er nu Radiovært!!

Corona-pausen er ikke let for mange kunstnere. Ikke desto mindre er der nogle stjerner, der drager fordel af denne tvungne pause. For eksempel Anita Hofmann:Hun er normalt på turné med sin søster Alexandra. Men da det ikke er muligt i øjeblikket, er hun kommet med noget særligt og træner nu: Til radioværten …

Inden fans får panik her – skal du ikke bekymre dig: Anita og Alexandra Hofmann er stadig en af ​​de mest populære schlager-duoer, ikke desto mindre er de to erfarne kvinder også nødt til at se, hvordan de overlever Corona-perioden. Anita er kendt for at være i et forhold med radiovært Christian Filip. De to ønsker at blive gift, men Corona modsætter en stopper for det. Brylluppet er nu udsat til 2022.

Anita Hofmann: Hun har allerede sit eget show!

Christian er ikke kun moderator og programleder for en radiostation – han er også moderator træner. Uden yderligere ado tog han sin fremtidige Anita og træner hende i øjeblikket til at blive radioværtinde på “Radio Neckaralb Live”. Anita har allerede sit eget show: Hver tredje uge er der “Die Deutschstunde” med tyske pop- og rocksange. Modereret af Anita Hofmann.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER