Nino de Angelo i Megapark: “Man skal være professionel her”

Han er en af de mest berømte sangere i landet. “Wenn selbst ein Kind nicht mehr lacht wie ein Kind … (Når selv et barn ikke længere griner som et barn …)” – Der er nok ikke nogen, der ikke kan sige denne linje udenad. Derfor var det heller ingen overraskelse, at Nino de Angelos optræden tirsdag aften (23. april 2024) i den legendariske “Megapark” på Mallorca begyndte og sluttede med netop denne sang.

Nino de Angelo i “Megapark”? Ved første øjekast kommer det som en overraskelse, da stjerner som Lucas Cordalis, Isi Glück og Mickie Krause normalt optræder i Mallorcas største klub. Ingen modsigelse for Nino de Angelo. Også fordi han ikke optræder i den absolutte højsæson for partyschlagerscenen.

Nino de Angelo i “Megapark” på Mallorca

“Sagen er, at jeg har et kæmpehit med ‘Jenseits von Eden’, som går rigtig godt her. Desuden mener ledelsen og marketingteamet, at vi er nødt til at gøre noget anderledes her. Især på et tidspunkt, hvor de mere værdige besøgende er på øen. De kommer altid i april og begyndelsen af maj, og så er der dømt hardcore, så jeg er der ikke længere,” griner den 60-årige.

Han kommer først tilbage til øen til efteråret, når det lidt ældre publikum vender tilbage til øen. Så da Nino spillede kl. 21, var der et blandet publikum i “Megapark”. Ud over unge mennesker var der også en hel del ældre. Det, der forenede dem, var glæden ved rockerens optræden, hvor han sang sange som “Land in Sicht”, “Helden” oder “Gesegnet und verflucht” foruden den dobbelte “Jenseits von Eden”.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andy Luxx (@andyluxx)

“Man er nødt til at være professionel her”

Han har ikke været bange for “Megapark”-publikummet i lang tid, siger de Angelo. “Jeg er helt smertefri nu”, griner sangeren kort før sin optræden, “hvad kan der dog gå galt? Akustikken her er fantastisk nu, og alle, der kan synge, skal kunne klare sig her. Der er måske en eller to, der tisser i bukserne, fordi de ikke kan klare det. Men man er nødt til at være professionel her.”

Men en koncert i Megapark er lidt anderledes: “Folk klapper ikke her, som de gør til en koncert. De synger med, men man får ikke det samme bifald her som til en koncert, når man er på turné. Sådan er det ikke her. Man må finde sig i, at det kun er 30 procent af folk, der klapper.”

Sjovt nok var tingene anderledes efter Ninos optræden. Hele salen klappede pludselig og stod de endda op på stolene på Angelos opfordring og krævede ekstranumre af den indfødte Karlsruher. Og sådan sluttede “Megapark”-koncerten endnu smukkere, end Nino havde forestillet sig på forhånd.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse