»Giovanni Zarrella Show« live fra Offenburg: gæster, billetter og detaljer

Fans kan næsten ikke vente, for det store »Giovanni Zarrella Show« bliver endelig sendt live fra Offenburg den 4. maj 2024. Vi afslører alle detaljerne om schlagershowet.

Giovanni Zarrella er ved at komme i form. Sangeren lægger en video op på Instagram, hvor han ivrigt øver sig på sin koreografi til »Giovanni Zarrella Show«. Det er ikke så mærkeligt, for tiden er ved at løbe ud. Showet bliver optaget live i Baden-Arena i Offenburg den 4. maj 2024. Og sammen med Giovanni selv, som vil optræde med sit nye hit »Danza« på scenen, vil publikum få lov til at se cremen af den tyske schlagermusik.

Fans kan se frem til følgende gæster i Offenburg den 4. maj 2024:

Howard Carpendale
Matthias Reim
Claudia Jung
Maite Kelly
Semino Rossi
Sarah Engels
Marina Marx
Nik P.
Pepe Lienhard
Christina Stürmer
Christin Stark
Michelle

Et særligt højdepunkt bliver Giovanni Zarrellas overraskelse til Claudia Jung på hendes 60-års fødselsdag. Hun vil præsentere et nyt album for at markere sit jubilæum.

»Giovanni Zarrella Show«: Billetter er tilgængelige her

Live-programmet starter kl. 20.15, direkte fra Baden-Arena. Der er adgang til studiet kl. 18.30. Vigtigt: Billetterne i de højere priskategorier er allerede udsolgt. Ifølge ZDF er der stadig pladser på tribunen fra 60 euro pr. billet. For fans, der ikke kan være til stede i Offenburg den 4. maj 2024, vil der være et ekstra »Giovanni Zarrella«-show den 7. maj 2024, som også vil blive optaget i Baden-Arena i Offenburg og derefter sendt i efteråret 2024.

Billetter her: ZDF

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse