Alexandra Hofmann: Det siger hun om sine soloplaner uden søster Anita

Den meget populære søsterduo Anita & Alexandra Hofmann meldte for nylig ud, at de vil gå deres egne veje i fremtiden. I mellemtiden har begge endda oprettet deres egne hjemmesider og tilstedeværelser på sociale medier. Efter at Anita for nylig fortalte os mere om sine soloplaner, har Alexandra nu kontaktet sine fans på Instagram.

Anita & Alexandra Hofmann: Det er årsagen til de nye veje

Ærlige ord fra Alexandra Hofmann! I et videoklip svarede hun fans spørgsmål og bekymringer. Hvad bliver der af duoen nu? Og hvorfor går søstrene nu i stigende grad deres egne veje? De endte med at blive set side om side i over 34 år. Især ét punkt ser ud til at have været afgørende i beslutningen, som Alexandra indrømmer: ”Det er trods alt et kompromis, for hver af os er forskellige. Og det kompromis indgik vi i mange, mange år. Det var et godt tidspunkt, men vi er nu begge glade for at gøre det, uden at gå på kompromis med, hvad du kan lide, og hvad der ligger dit hjerte nært.” Den 48-årige understregede dog også: “Vores fans behøver ikke at være bange for, at vi går helt adskilt. Vi allerede nu planlagt at fortsætte med at synge som en duo.”

Alexandra Hofmann afslører sine nye planer

Mens Anita Hofmann planlægger en solokarriere og et nyt album og gerne vil arbejde mere som oplægsholder efter sit ægteskab med Christian Filip , vil Alexandra fortsat stå på scenen: “Alle, der kender mig, ved, at jeg har en masse passion i mig. Og selvfølgelig glæder jeg mig til scenen, til sangen,” afslørede hun i en anden video, men lod det stå åbent, hvordan det præcist skulle se ud. Kunstneren har dog også andre planer: ”Min anden passion – altid har – er fotografering og at lave videoer. Og heraf har kunsten udviklet sig i de senere år. Jeg har mit eget studie.” Derudover grundlagde Alexandra virksomheden ARA Entertainment sammen med sin manager Ray Schnutenhaus. Vi krydser fingre for begge søstre for de nye veje!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse