Santiano-koncert i Berlin afbrudt! »Det er første gang, vi nogensinde har oplevet noget lignende«

Åh nej, uheldet ser ud til at fortsætte for gutterne fra Santiano. Efter at have været nødt til at aflyse deres længe ventede turnéstart, er deres koncert i Berlin på Uber Arena nu blevet afbrudt. Et mareridt, fordi der var absolut tavshed!

Midt i sangen »Es klingt nach Freiheit« var der pludselig tavshed, intet virkede længere. Chokket var stort. Lyden var væk! Lyset var væk! Kun displayet på videovæggen: »Sound power failure« (Strømsvigt til lyden). Et mareridt for enhver musiker! Og dette efter at de allerede havde været nødt til at udskyde starten på deres turné.

Santiano: »Hvilket vanvid«

Så for drengene fra Santiano kunne tingene ikke gå videre i øjeblikket. Men fansene forblev afslappede. Med råb om »ekstranummer« og rytmiske klapsalver ventede de tålmodigt på, at koncerten skulle fortsætte. Og humoren fortsatte på videoskærmen. I mellemtiden kunne man læse »Måske en mår?« og »Vandskade?«. Denne situation varede næsten en halv time, indtil musikerne kunne fortsætte med at spille…

Strømsvigt i ny arena

Det vides ikke, hvorfor strømsvigtet opstod. »At analysere fejl og lægge helt nye kabler i det halvmørke område bag scenen er ikke noget, vi skal gøre hver dag. Faktisk var det første gang, vi oplevede noget lignende,« skriver bandet på deres Facebook-side. Alt i alt gik fansene alligevel glade og energiske hjem efter koncerten, og det er det vigtigste.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse