Anita & Alexandra Hofmann: Låst nede i kælderen!

Søskende skændes, det er helt normalt. Schlager-søstrene Anita og Alexandra Hofmann kender også til det. Men nu har de lavet en hjerteskærende tilståelse, hvor de fortæller om de mørke timer i deres fortid. I deres barndom blev de ofte låst nede i kælderen af deres mor Liesel, hvilket efterlod dybe ar på de to søstres sarte barndomssjæle. Men hvorfor greb deres mor til så drastiske midler?

I årtier tilbragte de 24 timer sammen, optrådte sammen på scenen – ingen chance for at undgå hinanden. Naturligvis havde Anita og Alexandra Hofmann nogle gange skænderier. Ifølge “Freizeit Revue” forklarede Alexandra for nylig, at mor Liesel nok ikke vidste, hvordan hun skulle håndtere de to pigers skænderier og derfor besluttede at tage et desperat skridt: Hun låste dem begge nede i kælderen!

Men på trods af denne traumatiske oplevelse fandt Anita og Alexandra deres egen måde at håndtere det på. De erklærede hurtigt kælderen for et beboet rum og gemte fakler og spil der. På den måde lykkedes det dem at hygge sig kongeligt og gøre de mørke timer lidt mere udholdelige. Men denne tvivlsomme opdragelsesmetode førte til, at Anita og Alexandra voksede tættere sammen, og deres søskendebånd blev stærkere end nogensinde. De to søstre har lært at acceptere deres traumatiske oplevelser og trække styrke ud af dem. De er blevet lysende eksempler på, hvordan man bygger sit liv op og får succes på trods af svære tider.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse