Anita & Alexandra Hofmann: De frygter for deres liv

Bare det at gå hen til postkassen er forbundet med frygt: Hvad nu, hvis der er endnu et af de forfærdelige breve i, med forfærdelige billeder og forfærdelige ord. Hvad nu, hvis det begynder forfra igen? Anita og Alexandra Hofmann frygter for deres liv, for i tre år nu har Anita gentagne gange fundet frygtelige trusselsbreve i sin postkasse. Skrevet af ham – Marcus P. (42)!

Det startede forholdsvis ufarligt. Da Marcus P. hører Anita og Alexandras sang “Feuer und Wasser” for første gang, er den uddannede murer fra Mecklenburg-Vorpommern begejstret. Han bliver medlem af fanklubben og deltager i koncerter, “Anita er en smuk kvinde,” siger han begejstret. Han forelsker sig vanvittigt i den mørkhårede kvinde, og det er hans ultimative mål at vinde hendes hjerte. Men Anita bliver forelsket i en anden, i Christian Filip (48).

Når kærlighed bliver til had

Da 2019 kommer frem i lyset, begynder terroren, Marcus’ kærlighed bliver til had. Han truer Anita og også hendes søster Alexandra og sender sexbilleder. Det bliver så slemt, at politiet griber ind. Derefter bliver han stillet for retten. “Das Amtsgericht Sigmaringen” dømmer Marcus P. til 21 måneders fængsel – uden prøveløsladelse!

I et kort øjeblik ånder søskende Hofmann lettet op! Men så kom chokket: Dommeren giver alligevel Marcus prøveløsladelse. Han skal arbejde 120 timer i samfundstjeneste, men bliver løsladt!

Anita & Alexandra Hofmann: At leve i konstant frygt

Siden da har frygten igen styret søstrenes hverdag. Hvem kan garantere, at jalousien ikke får overhånd igen, og at terroren begynder forfra? At hver tur til postkassen ikke længere vil være behæftet med frygt. Anita og Alexandra Hofmann går i mellemtiden hver til sit, men frygten bringer dem sammen igen. De støtter hinanden i denne periode.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse