Andy Borg: Rørende genforening med sine forældre

Foto: BR/ORF/Badzic

Det er ikke og vil ikke være en nem tid for schlagerverdenen. På grund af den aktuelle korona-krise havde Andy Borg ikke kun undgået koncerter, optagelserne til hans show ”Schlager-Fun mit Andy Borg” og hans fans, der er elsket over alt, men også noget, der er vigtigere for ham: hans familie! Andy led meget af dette, men nu var der endelig forløsning!

Én ting er klar: Enhver, der kender Andy Borg godt, ved, at familien er meget vigtig for ham. Hans stolthed og glæde er hans to børn Jasmin og Patrick, der kom fra hans første ægteskab og hans nuværende kone Birgit.

For nylig lavede Andy Borg en kærlighedserklæring til sin Birgit i Florian Silbereisens “Schlagerlovestory.2020” og sang sangen “Lass mi net untergeh’n”. Et bevægende øjeblik.

Andy Borg overraskede sine forældre med et besøg

Naturligvis spiller hans forældre også en meget vigtig rolle i hans liv. Andy fortalte engang magasinet “Meine Melodie” i et interview, at hans forældre ikke virkelig troede på hans musikkarriere på det tidspunkt.

Men musikken slap ikke Andy, og hans forældre var altid bag ham. Og det er netop derfor, han er stolte af dem. De stoppede aldrig med at støtte ham, og Andy ønsker at give det tilbage nu.

For nylig offentliggjorde han et foto på de sociale medier, der viste ham stående i haven sammen med sine forældre. Andy og Birgit Borg bærer en ansigtsmaske.

Hans forældre står i nærheden af ​​parret med den mindst nødvendige afstand og skinner gennem begge ører.

Sangeren skriver et par følelsesladede ord: “15. juni – åbne grænser! En anledning for os efter lang tid endelig at besøge mine forældre i Wien igen. Det var en vidunderlig dag! “.

Andy Borg bor med sin Birgit i Thyrnau i Niederbayern. Under Corona-krisen var grænsen mellem Tyskland og Østrig lukket i flere uger. Af denne grund var familien, der bor cirka 297 kilometer fra hinanden, ikke i stand til at besøge hinanden i lang tid.

Den store genforening var desto smukkere!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse