Andy Borg og Hansi Hinterseer fejrer deres jubilæum sammen

“Schlager-Spaß mit Andy Borg” går ind i en ny runde: SWR-værten Andy Borg inviterer igen til sin vinbar og glæder sig til en helt særlig gæst denne gang. Han byder Hansi Hinterseer velkommen. Han fejrer sit scenejubilæum i 2024: Han har stået på scenen som sanger i 30 år. Han er også 70 år gammel. Andre musikalske gæster er Marc Pircher, Dennis Nussbeutel & seine Musikanten, Fausta Gallelli, Nick MacKenzie, Claudia Jung, Stimmen der Berge og Kees Haak.

“En grund til at fejre”

“Det er en ære at have min mangeårige kollega og ven Hansi Hinterseer med i mit show,” forklarer Andy Borg: “Vi har kendt hinanden i en evighed. Vi deler en kærlighed til musik og en passion for schlager. Hansi er nu 70 år ung og har stået på scenen i 30 af disse år. Hvis det ikke er en grund til at fejre det.”

En tak til fansene

Hansi Hinterseer glæder sig over sit besøg i “Schlager-Spaß mit Andy Borg” og ser det også som en tak til publikum: “Jeg ville ikke eksistere uden fansene. Derfor er det ekstra dejligt, at de alle sammen kan tænde op og få en snak med os. Og så har jeg selvfølgelig også taget nogle gode sange med.” Berner sennenhunden Ustin, som har fulgt Hansi i mange af hans programmer, kommer også på overraskelsesbesøg. “Det er en gave at optræde foran kameraet med et dyr,” siger Hansi Hinterseer: “Vi har allerede oplevet meget sammen under optagelserne, og der er vokset et ægte venskab ud af det. Det er en drøm, jeg vil ikke gå glip af et minut.”

“Schlager-Spaß mit Andy Borg” den 9. marts 2024, kl. 20:15, på SWR og MDR

Kilde: SWR – Südwestrundfunk, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse