“Schlager-Spaß mit Andy Borg”: TV-stationen kommenterer de mange aflysninger

Andy Borg inviterer jævnligt gæster til en hyggelig aften i sin vinbar for at præsentere folkemusikkens klassikere og de bedste evergreens. Den populære schlagerstjerne har siden 2018 gjort folk i godt humør på tv med sit program “Schlager-Spaß mit Andy Borg”. Og SWR kan også se frem til rigtig gode seersucceser.

Alligevel har SWR gang på gang været nødt til at ændre sit program i utide. Det populære show “Schlager-Spaß mit Andy Borg”, som er optaget på forhånd, blev derfor ikke sendt på det planlagte tidspunkt, men nogle gange flere uger senere.

“SWR ønsker ikke at skabe intern konkurrence”

Andy Borg måtte for nylig opgive sin sendetid på grund af Helene Fischer, da Erste viste hendes koncert på samme tid. Schlager Spaß-showet, der var planlagt til den 17. februar, blev udsat med næsten en måned – til den 9. marts. På sin årlige pressekonference den 6. marts gjorde SWR det endnu en gang klart, at man ikke ønskede at “skabe intern konkurrence”. Derfor blev der besluttet en tilsvarende ændring af programmet.

Især alle schlagerfans skal nyde godt af denne ændring: “Vi har ændret planlægningen, fordi der er folk, der er lige interesserede i begge dele.” Og det vil stationen også gøre i fremtiden: “Den månedlige rytme, som vi tilstræber med ‘Schlager-Spaß’, bliver nogle gange brudt, fordi vi altid sørger for, at vi ikke programmerer imod et genre-lignende program på ARD eller ZDF.”

Selvom sådanne “afvigelser” stadig vil være mulige i fremtiden “af de nævnte grunde”, vil programmet forsøge at holde sig til rytmen så godt som muligt. Som programdirektør Clemens Bratzler (52) understreger, vil sådanne skift “ikke forringe kvaliteten”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse