Stefan Mross om Andy Borg: “Der er ting ved Andy og hans kone”

Stefan Mross (48) og Andy Borg (63). De to er bedste venner! Det tætte venskab mellem de to schlagerstjerner er et bemærkelsesværdigt fænomen i en branche, der ofte er præget af hård konkurrence. I et interview afslører Andy Borg årsagerne til deres dybe bånd.

Andy Borg, som er en fast bestanddel af schlagermusikbranchen, har lært en lang række kolleger at kende i løbet af sin lange karriere. Blandt dem er Stefan Mross og Florian Silbereisen samt flere andre velkendte ansigter. De mange års samarbejde har ikke kun skabt professionelle bånd, men også personlige venskaber.

Andy Borg taler om et dybt bånd

De to schlagerikoners fælles optrædener er nu blevet en integreret del af scenen. Andy Borg, som er dybt forelsket i sin kone Birgit (et par siden 1992), forklarer til “Ippen.Media”, hvordan deres venskab er vokset med tiden: “Når man mødes igen og igen over mange år og føler en vis sympati for hinanden, opstår der ofte dybe bånd. Efter næsten fire årtier kender man hinanden ud og ind, så det er kun naturligt, at der udvikler sig et ægte venskab.”

I et interview med Schlager.de understregede Stefan Mross også, hvor vigtig og værdifuld hans ven Andy Borg er i hans liv. Mross: “Vi er rigtige venner. Der er ting ved Andy og hans kone, som er en forbillede for mig.”

Stefan Mross’ passion for scenen begyndte i en ung alder. Han blev opdaget som en talentfuld trompetist af folkemusikkens tv-legende Karl Moik († 26. marts 2015), da han var bare 13 år gammel. I sommeren 2023 stod Mross og Borg på scenen sammen i programmet “Schlagerspaß mit Andy Borg”, hvor de bl.a. fremførte afdøde Rex Gildos hits.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse