Andy Borg: Pinligt playback-øjeblik under “Schlager Spaß”

For mange fans har “SchlagerSpaß med Andy Borg” været et af tv-højdepunkterne i årevis. Men selv om studieværten har mange års erfaring i showbusiness, går det heller ikke altid som smurt for ham.

Andy Borg er en af de mest succesfulde schlagerstjerner i Tyskland. Hans tv-show “Schlager-Spaß mit Andy Borg” har været en integreret del af ARD-programmet i årevis. Men som med alle stjerner kan selv en professionel komme ud for et uheld på tv. Det måtte Andy Borg desværre erfare i sit sidste show.

Teknisk nedbrud på “Schlager-Spaß”

Mens Andy synger sin sang “Cara Mia”, opstår der pludselig en fejl. Andy Borg tydeligt “Cara Mia” i sin mikrofon , problemet er, at der kun afspilles musik fra båndet, og at teksten mangler. For at undgå, at Andy Borgs afspilningsuheld bliver bemærket, ved han straks, hvordan han skal hjælpe sig selv professionelt.

Sådan redder han den pinlige situation

I sit show dækker han dygtigt over playback-uheldet ved at tilgive, at mikrofonen strejker. Sikke en ræv! Uheldet går stort set ubemærket hen hos publikum, især da hans manglende sanglinje bliver spillet kort tid efter. Andy Borg lader sig ikke irritere og fortsætter med at fremføre sin sang som normalt, som om intet var hændt. Sangeren er en rigtig pop-pro!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x