Michelle om ny duet med Matthias Reim: “Sag niemals nie”

Michelle og Matthias Reim var engang et drømmepar af tyske schlager og var sammen fra 1999 til 2001. Efter adskillelsen skrev Matthias titlen “Idiot”, som de udgav sammen som en duet et år senere. Hele 16 år senere fulgte efterfølgeren med “Nicht verdient”. Begge sange har længe været betragtet som nogle af ​​de mest succesrige duetter i tysk musik. Kommer den tredje sang snart i samme selskab?

I et eksklusivt interview fulgte Schlager.de op på Michelle: Hvad med endnu en duet med Matthias Reim? Michelle var ikke afvisende: “Ingen ved, hvad der kommer. Sig aldrig aldrig.” Nu er fokus for hende på hendes nye jubilæumsalbum “30 Jahre Michelle – Das war’s… noch nicht”. Der er nye sange på Michelles nye album, men også de store hits. Herunder fællessangene med Matthias Reim – og i en helt ny version.

Michelles producer Tim Peters gav sangene en makeover. At gå i studiet sammen var ikke nødvendigt, siger Michelle: ”Nej, vi har ikke genindsunget dem, fordi de tidsmæssigt var relativt nye. Og fordi Matthias ikke ville det tidsmæssigt.«

For Tim Peters var remixet af “Nicht verdient” en udfordring – han producerede først sangen i 2018. Men alt blev gjort rigtigt, som den seneste succes viser: Albummet “30 Jahre Michelle – Das war’s… noch nicht” kom ind på de officielle hitlister som nummer seks.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER