Michelle aflyser sin egen fødselsdagsfest – af denne grund

Schlagerstjernen Michelle ville egentlig have fejret sin 52-års fødselsdag for nylig. Men det blev ikke til noget, for den trefoldige mor aflyste uden videre sin fest for ikke at gå glip af sin datters nok vigtigste optræden…

Hun er en rigtig løvemor: Michelle ville faktisk holde en stor fødselsdagsfest i år. Men festen blev aflyst! Det afslørede datteren Marie Reim i “Schlager des Monats” interview med “stedmor” Christin Stark.

For Maries store optræden ved ESC’s indledende runde var den 16. februar. “Hun (Michelle, red.) havde fødselsdag den 15. februar, og hun aflyste hele sin fest, så hun kunne rejse til mig bare for denne ene dag. Det er meget, meget, meget sødt.”

Michelle opgiver meget for sine børn

Michelle og hendes døtre har et meget tæt forhold, og derfor er det kun naturligt for “Wer Liebe lebt”-sangerinden at koncentrere sig fuldt ud om sine børn, selv på sin egen fødselsdag. Marie fulgte trods alt i sin mors fodspor i den indledende runde, som hun vandt i 2001 og gik videre til ESC. Men i sidste ende hjalp hverken forhistorien, mor Michelles heldige kjole eller den aflyste fødselsdag: Marie måtte nøjes med en sjetteplads.

Men hun er på ingen måde ked af det. For sangen “Naïve”, som hun konkurrerede med, blev meget godt modtaget af fansene: “Jeg er pludselig mere succesfuld end nogensinde før.” Marie har også en fantastisk familie, som altid står bag hende og støtter hende i alt. Og det er mere værd end at vinde Eurovision Song Contest…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse