Michelle: Trist skæbne – hun mistede 9 børn

Michelle har haft mange op- og nedture i sit liv. I 2023 annoncerede hun afslutningen på sin karriere. I øjeblikket er hun lykkelig sammen med kæresten Eric Philippi, men hun har tidligere haft nogle smertefulde oplevelser, blandt andet aborter…

Den 24. marts 2009 begyndte en helt normal dag for Michelle. Hun var gravid i sjette måned og glædede sig til sit andet barn. Sammen med sin daværende mand, Josef Shitaway, var hun overlykkelig. Men pludselig fik hun stærke mavesmerter. Hun og hendes mand søgte straks hjælp hos en læge. På trods af deres bedste indsats kunne katastrofen ikke afværges. Michelle var nødt til at føde sit barn. Den lille piges hjerte var allerede holdt op med at slå i livmoderen. Shitaway fortalte BILD på det tidspunkt:

“Vi er uendeligt kede af det og skal først til at bearbejde det hele nu. Jeg håber, Michelle finder styrke nok.”

Første fødsel var kompliceret

Sikke en svær tid for schlagerstjernen. Hendes første fødsel var ikke uden komplikationer. Datteren Mia-Caroline blev født mere end to måneder for tidligt, og hun havde også glædet sig til at få en søskende. Shitaway efter aborten: “Det var et absolut drømmebarn. Skæbnen har nu ramt os hårdt, vi har slet ikke opdaget, hvor forfærdeligt det er gået. Nu er vi nødt til at fortælle vores børn, at de ikke får en søskende.” Tabet ramte parret hårdt, og de måtte lære at håndtere denne tragedie. De blev separeret i 2010, og Michelle mistede i alt ni børn på grund af aborter.

I dag har Michelle tre sunde døtre og er overlykkelig med sin kæreste Eric Philippi. Man kan kun håbe, at sangerinden kan lægge sin svære fortid bag sig og se positivt på fremtiden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse