Denne drøm er blevet knust for evigt for Michelle & Eric Philippi

Michelle ser ud til at have fundet lykken i kærligheden med Eric Philippi (27 ). De er først for nylig flyttet sammen og planlægger nu et liv sammen. Men én drøm ser ud til at forblive uopfyldt i fremtiden …

De har ledt i lang tid, men nu har de endelig fundet hinanden: Michelle og Eric Philippi har officielt været et par siden sommeren 2023. De flyttede for nylig ind i et hus sammen og afslørede for nogen tid siden, at de ønskede at finde fred og ro. De længes begge efter en retræte. Før de blev forelskede, var det sted for Michelle og Eric deres respektive familier.

Michelle og Eric Philippi ønsker at komme til ro

I et interview med Schlager.de afslørede Eric engang, at tryghed er særligt vigtigt for ham. En følelse, han deler med Michelle. Det er meget tænkeligt, at parret gerne vil gå et skridt videre efter at være flyttet sammen, såsom at starte deres egen familie. Da “BamS” sidste sommer spurgte Michelle, om de kunne tænke sig at få børn som par, understregede hun: “Lige nu kaster vi bare vores liv sammen. Alt sker, som det sker, og det er sådan, det skal være. Vi ved helt sikkert, at vi gerne vil blive sammen. Alt andet vil komme med tiden.”

Parret har endnu ikke afsløret, hvor meget de ønsker at få en familie sammen. Måske fordi det kan være svært at planlægge en baby i fremtiden.

Michelles beslutning ændrer alt

For omkring 15 år siden besluttede den 52-årige sig for at tage et drastisk skridt. “Jeg lod mig sterilisere. Det måtte gøres, jeg havde ikke noget valg,” sagde hun dengang til Bild. Den udløsende faktor var fødslen af Michelles datter Ronja, som blev dødfødt i marts 2009.

Årsagen var et antistof i Michelles krop, som kan føre til handicap og død hos et barn. Hun begrunder sin beslutning om sterilisation med, at intet barn skal opleve denne lidelse igen. En beslutning, som hendes partner Eric Philippi sagtens kan forstå, selv om de nok må vinke farvel til tanken om at stifte familie sammen i fremtiden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse