Overraskelse – Matthias Reim er alene i nyt hus!

For omkring to år siden blev sangeren Matthias Reim og sangerinden Christin Stark forældre til lille Zoe. Men nu har han købt et hus helt for sig selv …

For Matthias Reim er hans datter Zoe “det smukkeste og bedste barn i verden”. Og han nyder faktisk at være far i fulde drag, men i et interview med Schlager.de kommer han med en overraskelse: Han har købt sig et nyt hus – helt for sig selv!

Matthias Reim: “Huset overfor var bare perfekt”

“Jeg købte huset overfor og byggede studier i det. Det er en relativt sikker investering, hvis jeg skal være ærlig. Før jeg betaler husleje, giver det mere mening at købe det, hvis man kan. Og huset overfor var bare perfekt. Og der er nu et øvelokale og to indspilningsstudier derinde. Så jeg går bare over på den anden side af gaden og arbejder der,” afslører han i interviewet med Schlager.de. Han forlader for det meste sit hjem, hvor han bor med sin lille familie, sidst på eftermiddagen. “Jeg er ikke kreativ om morgenen, jeg er bare træt. Og om aftenen spiser jeg middag med Tini og babyen, så leger jeg lidt med babyen, og så går jeg over i studiet. Så har jeg fred og ro,” siger han og forklarer sin nye hverdag med et lille barn.

Matthias Reim: “Du kan ryge rigtige cigaretter i mit studie”

Og selv om Matthias Reim er familiefar, ser han ud til at nyde sin nyindkøbte “mandehule” på den anden side af gaden i fulde drag. “Intet er forbudt i mit indspilningsstudie. Du kan ryge rigtige cigaretter i mit studie. Jeg har også et ekstra filter til det, man kan næsten ikke lugte det. Jeg ryger ikke mere derhjemme, efter at den lille er kommet,” indrømmer schlagerstjernen.

Han har indrettet sine studier komfortabelt i huset overfor. Et lille køleskab i de nye fire vægge, som gæsterne kan forsyne sig af, var et must. “Jeg drikker ikke noget under produktionen. Overhovedet ikke, men hvis andre vil åbne en øl, er de velkomne til det. Alle skal føle sig godt tilpas sammen med mig,” siger Matthias.

Christin Stark giver ham frihed

Men hvad tænker hans kone Christin Stark, når Matthias tilbringer sine eftermiddage i sin “mandehule” og organiserer musikken og gæsterne? “Det ved min familie godt. De lader mig være den, jeg er, jeg har frihed nok. Jeg kan ikke stå op før kl. 10, så Tini passer babyen. De lader mig virkelig leve mit liv,” forklarer schlagersangeren. Matthias Reim har været nødt til at omstrukturere sin hverdag, siden hans datter blev født. Mens nogle af hans børn, som datteren Marie Reim, for længst er blevet voksne, har datteren Zoe stadig brug for pleje døgnet rundt.

For Matthias og hans kone var et kompromis den bedste løsning til at opfylde deres forældreforpligtelser og stadig give sig selv lidt fri fra tid til anden. “På et tidspunkt besluttede jeg, at jeg ville tilbringe tid med den lille om eftermiddagen. Jeg plejer at tage hende med til søen alene, og så har mor en pause. Når jeg har hende siddende bag i bilen, og hun pludrer løs, er det så sjovt! Så kigger jeg i bakspejlet og føler mig meget stolt,” siger Matthias Reim. Bruger hans kone Christin det andet hjem i huset overfor til sig selv og sine hobbyer i denne tid? Det forbliver deres lille familiehemmelighed.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse