Helene Fischer: Hun får sine fans til at flippe ud

Foto: Sandra Ludewig / Universal Music

Helene Fischer er tilbage, og med sin duet sammen med Luis Fonsi “Vamos a marte” gav hun den første forsmag på det nye album, nu er der flere gode nyheder til alle fans af Helene …

Det nye album kommer tættere og tættere på og Helene fortalte om det for nylig på Instagram og varslede “den sidste nedtælling”. Hun sender to fotos fra studiet og meddeler, at forberedelserne til det nye album næsten er færdige.

Hun skriver: “I de sidste par uger har jeg været her i min hule, og nu arbejder jeg på færdiggørelsen af ​​mit album hver dag. Du kan ikke forestille dig, hvor meget det fyldte mig, at musikken var tilbage i fokus, og at jeg kunne synge af mit hjerte herude.” Hun takker også sine fans for støtten og de mange positive reaktioner på hendes comeback-titel.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Helene Fischer (@helenefischer)

Hendes fans går amok

Hendes følgere er absolut over månen. De måtte undvære deres Helene Fischer så længe. Kommentarerne under billedet taler et klart sprog. “OMG. Jeg er så glad” står der, “jeg kan ikke vente længere” og mange flere positive kommentarer – Begejstringen er tydeligt mærkbar.

Kun spørgsmålet om, hvornår albummet præcist udkommer, er endnu ikke besvaret. Under alle omstændigheder venter fansene spændt på det. Mange glæder sig allerede til Helene Fischers første tv-optræden.

Vi er spændte på, hvornår den næste nyhed fra Helene kommer!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER