Helene Fischer: Skønhedshemmelighed afsløret! Hun sværger til dette naturlige produkt

Helene Fischer skylder tilsyneladende sit strålende udseende til et naturprodukt, som næsten alle har i deres køkken.

Helene Fischer afslører sin skønhedshemmelighed

Helene Fischer er i dag 39 år og er en sand rollemodel for mange: Schlagerdronningen fortryller ikke kun sine fans med sin musik, men også med sin naturlighed og sit strålende smil. Hun imponerer også med sit udseende. På trods af sit anstrengende liv i showbusiness ser Helene altid godt ud.

Jeg er sikker på, at mange fans undrer sig over, hvordan hun gør det. I et interview afslører hun nu sin skønhedshemmelighed. Og der ligger faktisk et produkt bag, som mange mennesker har i deres køkkenskabe.

Foto: Sandra Ludewig / Universal Music

Helene Fischer sværger til dette naturlige produkt

I et interview med “Auf einen Blick” afslører Helene Fischer, hvilket produkt hun aldrig går glip af: Honning! Faktisk er biproduktet et ægte supertalent. Det er en naturlig fugtgiver, danner et naturligt beskyttende lag og fjerner endda døde hudceller. Ikke underligt, at Helene Fischer sværger til dette naturlige produkt. Hendes tip: Hun smører sig ind i honning, når hun går i sauna.

Så er der sørget for afslapning om aftenen! Men schlagerdronningen har også sit eget skønhedsritual om morgenen. “Jeg påfører en kølende øjengel og tager et langt brusebad for at vågne op,” siger den 39-årige. Endelig afslører Helene sit make-up trick: “Jeg arbejder meget med skygger og highlights. For eksempel at lægge highlights i øjenkrogene, på næseryggen og på kindbenene. Det er sådan, man fremtryller en vidunderlig friskhed.”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse