Helene Fischer: Fan analyserer performance: “Det kan man bare mærke”

At Helene Fischer er en af de største indenfor sit felt, burde efterhånden stå klart for selv de største kritikere. Den 39-årige har stået på scenen i tyve år nu. Helene fylder de største haller og stadioner, og når hun optræder i et tv-show, ser millioner af mennesker med bare for at se hende.

Sidste års “Schlagerchampions” var ikke anderledes. Hendes hitmedley i Florian Silbereisens ARD-show blev fejret, som om der ikke var nogen dag i morgen. På trods af andre superstjerner som Andrea Berg, Kerstin Ott og Ben Zucker, var Helenes optræden den mest feterede. Og selv nu, måneder efter showet blev sendt, optræder videoen af Helenes hitmedley, hvor hun fremførte sangene “Hundert Prozent”, “Und morgen früh küss ich dich wach”, “Mitten im Paradies”, “Die Hölle morgen früh”, “Von hier bis unendlich” og “Mit dem Wind”, på en række YouTube-hitlister.

Der bliver holdt godt øje med Helene Fischer

Det siger sig selv, at nogle fans har sat sig for at analysere sangerindens optræden. Og de kom også frem til en klar konklusion: Ingen kunne konkurrere med Helene.

“Jeg så det på tv, og man kan bare se, at Berlin var mest højlydt med hende,” skriver en seer for eksempel. En anden tilføjer: “Når hun optræder, ryster salen altid.” Og en tredje skriver: “Uden Helene Fischer er ‘Schlagerchampions’ ingenting. Mega!”

Jamen, så kan vi jo allerede glæde os til Helenes næste optrædener. Senest til hendes koncerter i 2026. Billetterne er allerede tilgængelige.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse